De Dieze specialisten in techniek logo Icoon

Over De Dieze

De Dieze is een technisch dienstverlener met de focus op industriële totaaloplossingen.

Flexibel

Maatwerk en creatieve oplossingen binnen krappe deadlines

betrouwbaar

Op onze techniek kun je vertrouwen

Maatwerk

Op elke vraag een passend antwoord

Totaaloplossing

Van tekening tot onderhoud, machinebouw en installatie

welkom bij De Dieze

Onze roots liggen in de scheepsbouw, maar rond 1970 vonden er intern ontwikkelingen plaats die er voor zorgden dat we ons hebben gespecialiseerd binnen industrieel onderhoud en het produceren van complexe machineonderdelen.

Wij staan klaar voor bedrijven in verschillende sectoren. Van attractieparken tot de zware scheepsbouw. De Efteling, Heineken, Royal Leerdam, Nutricia, Alabastine, MBI, Vandersanden en Wärtsilä bijvoorbeeld, maar ook binnen het MKB hebben we mooie projecten moeten doen. Wij combineren ambachtelijk vakmanschap met moderne technieken. Doordat wij naast onze monteurs een volledig ingerichte werkplaats hebben, kunnen we de lijnen kort houden en verliest de klant weinig kostbare productietijd. Van klein tot groot en in alle materiaalsoorten, wij zijn sterk in maatwerk en totaaloplossingen.

Onze laatste projecten

Klant: CWS Nederland

Kom bij ons team

Werken bij De Dieze is werken aan diverse projecten in uiteenlopende branches. Van Heineken tot de Efteling, bij ons is het werk afwisselend. Binnen ons team werk je niet keer op keer aan hetzelfde onderdeel, maar lever je echt een totaaloplossing van begin tot eind.

Benieuwd wat je bij ons allemaal kunt doen? Bekijk dan nu onze openstaande vacatures.

Wij werken voor:

Machinepark

Binnen De Dieze hebben onze specialisten de beschikking over een modern en uitgebreid machinepark. Bekijk de foto galerij voor een visuele impressie van een deel van ons machinepark.

Neem contact met ons op

Wat je technische uitdaging ook is, wij maken een passende oplossing