De Dieze specialisten in techniek logo Icoon

Onze Diensten

Van advies tot realisatie en in alle omvang en materiaalsoorten, wij zijn sterk in maatwerk.

Flexibel

Maatwerk

Betrouwbaar

Totaal-
oplossing

Video afspelen

De Dieze, uw full-service industrieel partner

De Dieze is al jarenlang de beste partner als het gaat om full-service industriële dienstverlening. Het leveren van een totaaloplossing staat bij ons voorop. Met een werkplaats van ruim 2500m2 en verschillende specialisaties zoals engineering, verspaning, constructiewerk en plaatwerk hebben wij alles in huis om uw oplossing op maat te realiseren. Daarnaast staan onze monteurs hier en op locatie klaar om uw machinepark in topconditie te houden.

Wij zijn in staat om een breed assortiment aan onderdelen binnen zeer korte levertijden te produceren. U kunt een uitgewerkt ontwerp aanleveren, maar wij kunnen de ontwerpklus ook geheel voor u uit handen nemen. Voor elke branche zijn oplossingen op maat mogelijk. Van klein tot groot en in alle materiaalsoorten, wij zijn sterk in maatwerk en totaaloplossingen.

Machinepark

Binnen De Dieze hebben onze specialisten de beschikking over een modern en uitgebreid machinepark. Bekijk de foto galerij voor een visuele impressie van een deel van ons machinepark. 

Huur onze monteurs in op locatie

Huur monteurs in op locatie

Soms is een monteur op locatie de beste oplossing voor montage, groot onderhoud, revisies of als permanente ondersteuning van de technische dienst. Onze ervaren technici staan voor u klaar wanneer u dat nodig heeft. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden van gedetacheerd technisch personeel van De Dieze bij u op locatie te bespreken.

Wij werken voor:

Waar wij goed in zijn

Industrieël onderhoud

Montage

Onderhoud is de sleutel tot een machinepark dat nooit stil hoeft komen te staan. Onze ervaren monteurs staan voor u klaar, binnen onze werkplaats of op uw locatie, om ervoor te zorgen dat uw machines in topconditie blijven. Onze monteurs zijn inzetbaar voor projecten zoals montage, groot onderhoud of revisie, maar ook voor een permanente ondersteuning van de technische dienst

Draaien, frezen, spiebaan steken en kotteren zijn een greep uit de bewerkingen die bij ons mogelijk zijn. Van klein tot groot, en in alle materiaalsoorten, zijn wij sterk in maatwerk en concurrerend in kleine en middelgrote series. Binnen onze werkplaats hebben wij verschillende bewerkingsmachines zodat we een breed scala aan verspaningstechnieken kunnen realiseren voor uiteenlopende producten.

Verspanen

Conventioneel draaien

Constructie & Machinebouw

Wij hebben al veel bijzondere projecten uit verschillende branches in onze werkplaats mogen uitvoeren. Constructies en machines van onder andere staf, buis of plaatmateriaal worden binnen onze werkplaats ontworpen, geproduceerd en geïnstalleerd.

Specialist in rvs, maar ook creatief met staal en aluminium. Hoe hard het materiaal ook is, wij zijn flexibel als het gaat om het verwerken van uw ideeën en wensen in het ontwerp- en productieproces. 

Plaatwerk

Engineering

Binnen onze machinefabriek hebben we ook een eigen engineeringbureau. Onze innovatieve engineers zoeken samen met de klant naar de beste oplossingen. Vertel wat u voor ogen heeft, dan werken wij die ideeën uit in schetsen, 2D/3D CAD tekeningen en eventueel een proefmodel. Door onze full-service dienstverlening kan de oplossing direct van de tekentafel in productie genomen worden.

Mocht er toch onverhoopt een storing ontstaan binnen uw machinepark, dan staan wij klaar om direct een passende en duurzame oplossing te bieden. Revisies, reparaties en modificaties uitgevoerd door ervaren monteurs zorgen ervoor dat u snel weer verder kunt.

Revisies, reparaties en modificaties

Montage

Neem contact met ons op

Wat je technische uitdaging ook is, wij maken een passende oplossing